Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко тепер готова дозволити всім мітингувати

Вівторок, 15 червня 2010, 15:56

Юлія Тимошенко заявляє, що парламентська фракція БЮТ внесе на розгляд Верховної Ради законопроект щодо виключення обмежень на проведення масових акцій.

Про це вона заявила на прес-конференції в Чернівцях, повідомляє персональний сайт Тимошенко.

"Наша політична сила за моїм дорученням вносить законопроект про те, що всі акції непокори, всі акції волевиявлення людей, громадських організацій, політичних сил мусять проводитися без будь-якого обмеження, там, де вони хочуть провести цю акцію, і без будь-якого попередження влади", - заявила лідер БЮТ.

"Враховуючи, що зараз вся пропагандистська машина Януковича повернулася на те, що це нібито мій уряд, який я очолювала, сформував такий законопроект, який сьогодні обмежує проведення акцій громадськими організаціями, політичними силами і так далі, я хочу категорично це заперечити", - зазначила вона.

Реклама:

"У першу чергу, на засіданні уряду приймався той законопроект, який дозволяє проведення спонтанних акцій за будь-яких умов, в будь-якому місці, без будь-якого попередження влади", - підкреслила Юлія Тимошенко.

Крім того, вона зазначила, що виступає проти попередження про проведення масових акцій.

"Я категорично не поділяю положення будь-яких законів, які примушують людей, які хочуть зібратися на акції, заздалегідь попереджати владу, за чотири дні, за п'ять днів, за три дні, за два дні... Це , по суті, - дати владі сигнал чинити опір", - вважає Тимошенко.

 Тимошенко підкреслила, що за часів її прем'єрства обмеження не торкнулися жодної масової акції.

Тимошенко також підкреслила, що БЮТ не підтримуватиме законопроект щодо обмеження права громадян на проведення масових акцій.

ВІДЕО ДНЯ

"А ці провокації, які зараз робляться замовними каналами телебачення і замовними засобами масової інформації, що нібито наш блок буде підтримувати якісь обмеження чи голосувати чи буде якимось учасником розробки таких законопроектів, я хочу все це публічно спростувати", - наголосила Тимошенко.

Як відомо, про підтримку БЮТом законопроекту заявив бютівець Лев Бірюк, при цьому підтвердивши це двічі. Але через півгодини з'явилась його заява зі спростуванням.

Автором скандального проекту 2450 про обмеження мітингів був уряд Тимошенко

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування