Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" побачили, як журналістів "брудно використовують"

Вівторок, 15 червня 2010, 21:54
Депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко закликала менеджерів ЗМІ не використовувати журналістів у господарських спорах.

Про це вона заявила у вівторок на засіданні парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Зараз журналістські колективи брудно використовуються в господарських судах та суперечках і у взаєминах між власниками каналів. Я закликаю журналістів бути обережними", - сказала Бондаренко.

"Це гра на публіку, і коли потрібно використовувати журналістські колективи, їх використовують на барикадах, як гарматне м'ясо, а коли менеджери спокійно вирішують у всіх адміністративних структурах свої питання, в тому числі й щодо надання частот, ми мовчимо", - вважає вона.

Бондаренко нагадала, що питання про прозорість розподілу частот для мовлення Нацрадою піднімалося неодноразово.

"Історія має давнє коріння - це питання до розподілу частот Нацрадою, який діяв з 2005 по 2010 рік. Є претензії і до останнього конкурсу", - зазначила депутат.

Вона також закликала "власників 5 каналу та ТВі не розбурхувати громадськість заявами про те, що нібито проблеми з розподілом частот виникли саме у цих каналів, так як вони самі об'єктивні".

Також Бондаренко заявила, що фракція Партії регіонів має намір створити парламентську тимчасову слідчу комісію з питань розслідування законності прийнятих попереднім складом Нацради рішень щодо розподілу частот.

Вона повідомила про те, що подібну заяву вчора зробив і лідер фракції КПУ Петро Симоненко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування