У Януковича перевірять, як роздавали землю в останні роки

Середа, 16 червня 2010, 17:07

Адміністрація президента збирається провести перевірку виділення земельних ділянок, а також земель сільськогосподарського призначення за останні роки.

Про це заявив глава адміністрації Сергій Льовочкін під час зустрічі з журналістами.

"Буде створено дві робочі групи, одна з яких буде займатися аналізом рішень про виділення земель у курортних зонах та заповідниках, у тому числі в Криму, в Карпатах та прибережній зоні. Інша група буде займатися аналізом усіх тіньових схем виділення земель сільгосппризначення та лісів, а також випадки відчуження земель", - сказав він.

За словами Льовочкіна, ці органи будуть міжвідомчими, до їх складу увійдуть представники всіх органів, які можуть займатися розслідуваннями земельних питань.

На запитання з приводу розслідування фактів виділення земель у Київській області і чи буде адміністрація президента займатися розслідуванням цих питань, Льовочкін сказав:

"На разі, за останні 100 днів Київська обласна рада та Київська обласна адміністрація -  після переформатування місцевої влади - таких випадків не встановлено, тому і немає бази для таких звернень".

Щодо запитів, які надходили до секретаріату президента при Вікторі Ющенку та їхньої долі, Льовочкін відповів: "Ми проаналізували цю бухгалтерію, і більшість цих документів були передані в органи прокуратури, в тому числі, що стосується записів відносно (БЮТівця Богдана) Губського" .

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування