Київських регіоналів очолить "потужний апаратник"

Середа, 16 червня 2010, 18:53
Міністр Кабміну Анатолій Толстоухов буде висунутий на посаду в.о. керівника - першого заступника глави Київського осередку Партії регіонів.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня".

За інформацією джерел газети, на 17 червня "по команді регіонала Володимира Рибака призначено засідання міської партійної організації Партії регіонів".

Джерела також припускають, що "до дублю Толстоухова може додатися і функція глави столичного виборчого штабу регіоналів", йдеться у публікації.

"При цьому політична перспектива Олександра Попова, кандидатура якого також розглядалася на посаду першого партійного заступника, поки не вирішена", - пише видання.

"Чи то вже прийнято рішення залишити Попова поза політикою, чи то приставка в.о. для Толстоухова - тонкий натяк на те, що новому першому заступникові Черновецького лідерство в столичній Партії регіонів доведеться заслужити", - наголошується в публікації.

Автор статті пише: "Що стосується персони міністра Кабміну, яка лобіюється, то в цьому випадку, регіонали, схоже, розраховують не стільки на політика Толстоухова, скільки на потужного апаратника".

"Що оголює бажання низькорейтингої (у столиці) Партії регіонів, в'їхати в райради аж ніяк не на політичному креативі, а на правильно організованих партією влади технологіях", - йдеться у публікації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування