Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція знову буде боротися за розкриваність

Середа, 16 червня 2010, 20:20
Міністерство внутрішніх справ має намір оцінювати роботу своїх співробітників за кількістю розкритих злочинів.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов під час наради у Харкові, повідомляє прес-служба Головного управління МВС в Харківській області.
"Робота підрозділів і служб відтепер буде оцінюватися не в процентному співвідношенні рівня злочинності, а за кількістю розкритих злочинів", - йдеться у повідомленні.

Міністр мотивував необхідність введення такого способу оцінки працівників міліції тим, що це підвищить рівень реєстрації заяв громадян, оскільки 20-30% таких заяв залишаються неврахованими.

Така ситуація, вважає Могильов, призводить до спотворення реальної ситуації зі злочинністю в країні і не дає можливості приймати ефективні управлінські рішення, спрямовані на ефективну боротьбу з нею.

При цьому він підкреслив, що співробітники міліції будуть нести покарання за випадки порушення обліково-реєстраційної дисципліни.

Крім того, робота співробітників міліції буде оцінюватися по виконанню ними алгоритму дій з розкриття злочинів, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Також Могильов підкреслив, що якість роботи слідчих буде визначатися за кількістю завершених кримінальних справ, направлених до суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування