Тимошенко більше не допитували - вивчають

Четвер, 17 червня 2010, 14:00

Генпрокурор Олександр Медведько заявляє, що прокуратура більш не допитувала екс-прем'єра Юлію Тимошенко, а у справі, у якій вона фігурує, проводяться слідчі дії.

"По цій кримінальній справі проводяться окремі слідчі дії, допити свідків. Юлію Тимошенко поки не допитували", - сказав Медведько в четвер на прес-конференції в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося, у травні 2004 року Володимир Боровко , що назвався помічником  Тимошенко заявив, що вона йому погрожує.

За його словами, Тимошенко дала йому $125 тисяч для того, щоб заплатити хабар посадовим особам за звільнення із СІЗО колишніх керівників корпорації "ЄЕСУ" Геннадія Тимошенко й Антоніни Болюри.

Боровко стверджував, що потім Тимошенко вимагала від нього повернути ці гроші.

Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за ознаками замаху на дачу хабара щодо Тимошенко.

У січні 2005 року генеральний прокурор Святослав Піскун заявив, що Генпрокуратура закрила всі кримінальні справи щодо Тимошенко за відсутністю складу злочину в її діях.

12 травня 2010 року Тимошенко була викликана в Головне слідче управління Генпрокуратури для вручення копій постанов про порушення кримінальної справи про організацію спроби дачі хабарів суддям Верховного суду України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News