У Азарова зробили революцію

Четвер, 17 червня 2010, 20:56
Прем'єр Микола Азаров доручив скасувати 83,7% ліцензованих видів робіт та 23% дозвільних документів.

Відповідне доручення прем'єр дав на нараді міністрів і голів центральних органів виконавчої влади, повідомив глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський.

Азаров, зокрема, наказав "скасувати 56 дозволів, 10 - замінити деклараціями, ще 15 привести у відповідність до законодавства".

Бродський зазначає, що у випадку прийняття розробленого Держкомпідприємництвом законопроекту, що на 31% скорочує перелік ліцензованих видів господарської діяльності, кількість ліцензованих видів робіт скоротиться на 93,9%.

"Тобто із нинішніх 2268 ліцензій залишиться 138", - повідомив чиновник.

"Це революція у сфері ліцензування. Ми за дорученням прем'єра підготували наші пропозиції - які ліцензовані види робіт і дозвільні документи варто скоротити. І на нараді вольовим рішенням всі наші пропозиції були прийняті", - заявив він.

Бродський повідомив, що до 1 вересня всі органи виконавчої влади мають привести свою нормативну базу у відповідність до пропозицій Держкомпідприємництва.

Крім того прем'єр доручив зробити аналіз дозволів, що видаються місцевими органами влади та підготувати пропозиції для подальшого врегулювання ситуації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування