Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В БЮТ прогнозують "тігіпковщину"

Четвер, 17 червня 2010, 23:44
Проект Податкового кодексу дозволить податківцям займатися політичними розправами за рахунок звичайних громадян.

Про це заявив депутат від БЮТ Андрій Сенченко, повідомляє прес-служба блоку Юлії Тимошенко.

Він зазначив, що в разі ухвалення кодексу уряду Миколи Азарова в країні слідом за "азаровщиною" з'явиться "тігіпковщина".

"Проект Податкового кодексу не повністю відповідає терміну "азаровщина", оскільки з'явився другий повноцінний автор - Сергій Тігіпко, і сьогодні це кодекс Азарова-Тігіпка", - сказав Сенченко.

Народний депутат повідомив, що проект Податкового кодексу фактично створює приховані офшори на території країни.

За його словами, зокрема, розділ "адміністрування" перетворює податкову адміністрацію на податкове Гестапо з усіма ознаками: починаючи від легалізації "стукачів".

Окрім того, за словами Сенченка, малий та середній бізнес обманули щодо введення норми про податкові канікули.

"5 мільйонів людей, які працюють в малому та середньому бізнесі, які під час виборів повірили обіцянкам Януковича про запровадження податкових канікул, вклали свої заощадження в справу, - сьогодні ці мільйони інвесторів обмануті", - повідомив депутат.

"Цинічною брехнею Партії регіонів також виявилися і всі обіцянки щодо зниження податків: наприклад, податок з прибутку обіцяли заміть 25% буде 20%, а насправді цей податок розподілили і в сумі він як був 25%, так і залишився; щодо ПДВ відтермінували досить далеко поетапне зниження, причому тимчасове, не сьогодні і не завтра, а на три роки", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування