Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не збирається лягати під потяг

П'ятниця, 18 червня 2010, 21:16
У Верховній Раді є голоси для призначення місцевих виборів на 31 жовтня 2010 року.

Про це заявив спікер Володимир Литвин в ефірі телеканалу "Рада".

"Я добре знаю, що 226 голосів у Верховній Раді з цього приводу є. І коли ти не можеш протистояти процесу, ти повинен цей процес очолити", - сказав він.

"Країна до виборів вже точно працювати не буде...Будуть всі обіцяти, будуть людям розказувати, як вони їх ощасливлять після виборів", - зазначив спікер.

"А після 31 жовтня, після виборів, два місяця будуть вмощуватися в крісла, а потім будуть готуватися до Нового року, святкувати Різдво і всі різдвяні свята і до початку лютого. Ці місяці будуть викреслені з державного економічного життя", - вважає Литвин.

"Я розумію, що потяг пішов. І лягати на рейки цьому потягу я не збираюся", - додав він.

За словами спікера, місцеві вибори мають відбутися у 2011 році: "Говорити про якісь порушення і таке інше - це просто намагання у незаконний, такий шахрайський спосіб, обґрунтувати свою позицію".

"Поки дата місцевих виборів є предметом політичних торгів, а не автоматичної дії закону", - зазначив Литвин.

Також він заявив: "В Верховній Раді є група депутатів, які зробили свої ставки на лідерів з сезонними рейтингами, і їм хочеться якомога швидше піймати вітер у вітрила і провести відповідні вибори".

Як відомо, раніше глава адміністрації президента Сергій Льовочкін заявив, що місцеві вибори відбудуться 31 жовтня цього року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування