Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія: Луценку всюди ввижаються валізи з грошима

Понеділок, 21 червня 2010, 12:51

Депутат Давид Жванія спростовує заяву Юрія Луценка про те, що він скуповує депутатів "Народної Самооборони".

Про це йдеться у заяві прес-служби Давида Жванії.

"Юрій Віталійович, очевидно, дуже хоче на відпочинок, тому йому скрізь ввижаються "валізи під стіночками", - сказано у ній.

На думку Жванії, "якщо багаторічний соратник йде, значить, потрібно робити висновки про себе і свою поведінку, а не влаштовувати публічну істерику з елементами "самобичування" та теорії змов".

"Хто не має сміливості визнати свої помилки - той не буде розвиватися як політик і як людина", - підкреслюється в заяві.

При цьому Жванія додав, що "навряд чи виборці Юрія Луценка давали йому мандат на злиття із Блоком Юлії Тимошенко, бо інакше вони б просто голосували за БЮТ".

"Для кожного є вибір: або залишатися п'ятим колесом до опозиційного возу, який нікуди не їде, адже кожен "керманич" тягне у свій бік, або робити сміливий, хоч і важкий крок вперед, та починати нарешті працювати на реформи, на об'єднання країни", - йдеться у заяві.

"Минуле роз'єднує. Потрібно його "пережити", перегорнути сторінку та йти вперед. А якщо Юрій Віталійович буде і надалі безпідставно звинувачувати всіх і вся у смертних гріхах, йому рано чи пізно доведеться відповідати за свої слова в суді та публічно вибачатися за брехню", - наголошує прес-служба.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування