Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Івано-Франківщині депутат наїхав на дитину й навіть "не зрозумів"

Понеділок, 21 червня 2010, 15:43

Депутат Коломийської міськради на Івано-Франківщині Василь Череміщук наїхав джипом на дитину, ледь не забивши її.  

Про це повідомляє телеканал НТН.

За словами свідків, позашляховик поїхав просто на місце, де постраждалий Олег із мамою Ганною Оліяр відпочивали з компанією.

Олег згадує: "Був шок. Я подивився - я під машиною. Стало тяжко дихати. Я почав кричати мамі. Але не міг дихати".

"Мама вибігла і кинулася йому (джипу депутата) на капот, але він ще проїхав пару метрів - і наїзд на дитину передніми колесами, все ж, стався", - каже свідок Світлана Мензатюк.

"Коли ми підбігли, то побачили, що колесо стоїть прямо на голові дитини. В мами стався шок. Ми дитину витягували, а водій наскільки неадекватно себе вів. Він їздив взад-вперед тим колесом по тій дитині", - розповідає вона.

За словами матері постраждалого, Ганни Оліяр, водій "навіть не відкрив вікно запитати, що сталося".

"Він не зрозумів. Він потім казав, що він думав, що на якусь бутилку наїхав. Ви розумієте, що людина в такому стані була. Він був весь червоний. Він тут не знаю від котрої години пив. То всі бачили. Я бачила, що він пив алкоголь", - стверджує вона.

Сам депутат Коломийської міськради, колишній міліціонер Череміщук визнає, що наїхав на дитину - каже: просто не помітив Олега у високій траві, а п'яним не був.

"Напідпитку я в той час не був. Коли мене освідчували. Це пройшло 6 годин. У мене стрес був. Я мав право", - заявляє Череміщук.

З постраждалим він зустрівся в лікарні. За словами родичів, у розмові депутат дав зрозуміти, що йому за пригоду нічого не буде.

Згодом він сказав, що готовий дати гроші на лікування хлопця.

За словами лікаря Володимира Федоришина, Олега Оліяра від загибелі відділяли декілька сантиметрів: "Голова по сантиметрах не є велика. А джип стояв на ньому. Пару сантиметрів більше - і ми би вже не мали, про що говорити. Наїхав на праву частину обличчя, плече і праву частину грудної клітки".

Заступник керівника відділення Коломийського МВ міліції Роман Василик повідомив: "На даний час громадяни опитані. Проводиться перевірка".

"Визначається ступінь важкості тілесних ушкоджень потерпілого, і до кінця перевірки буде рішення згідно чинного законодавства", - запевнив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування