Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич зібрався переселяти людей

Середа, 23 червня 2010, 19:48
Міністр МНС Нестор Шуфрич не виключає необхідності тимчасового відселення мешканців підтоплених районів Чернівецькій області.

Про це глава міністерства з надзвичайних ситуацій заявив під час оглядин однієї з найбільш підтоплених ділянок на березі річки Прут у місті Чернівці, повідомляє прес-служба відомства.

"За попередніми даними очікується підняття води на рівень за 6 метрів, зараз ми спостерігаємо підняття води на рівні приблизно п'яти метрів на річці Прут. Ми не виключаємо необхідності тимчасового відселення мешканців найближчих будинків, попередньо - це декілька десятків будинків", - повідомив Шуфрич.

Він також уточнив, що "місця для відселення забезпечені, а на час відселення силами МВС буде забезпечена охорона будинків, території та особистого майна громадян".

Також глава МНС повідомив, що до Чернівецької області вже пересуваються відповідні підрозділи МНС з Івано-Франківської, Тернопільської та Хмельницької областей.

Як відомо, з 19 по 23 червня на Буковині внаслідок сильного дощу були підтоплені 3 громадські будівлі, 46 житлових будинків, 1 господарська будівля, 211 підвальних приміщень, 127 дворів, 384 присадибні ділянки та 20 криниць.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування