Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ не може дозволити собі розкіш

Середа, 23 червня 2010, 22:55
На наступній сесії парламенту фракція Блоку Юлії Тимошенко буде нараховувати 120 депутатів.

Таку думку озвучив віце-спікер Микола Томенко в ефірі 5 каналу, коментуючи процесс перереєстрації депутатів фракції в Верховній Раді.

"На сьогоднішній день ми маємо в районі 125-130 депутатів. Але є проблема у тому, що я допускаю, що якісь люди можуть до кінця пленарного тижня прийняти інше рішення. Тому мій прогноз, що на осінь ми матимемо фракцію десь порядку 120 депутатів", - заявив він.

"Я вважаю, що це достатньо", - додав Томенко.

На запитання, чи увійдуть до фракції БЮТ колишні представники "Народної самооборони", які не увійшли в коаліцію, віце-спікер зазначив: "Ми будемо аналізувати, як піде політичний процес".

"На сьогоднішній день очевидно, що напередодні місцевих виборів і в контексті тої роботи, яку ми робимо, всі депутати і всі фракції без виключення, які позиціонують себе як опозиційні всі наші союзники. Наші колеги. Ми не відкидаємо нікого", - заявив він.

Томенко вважає, що "сьогодні велика розкіш воювати всередині парламентської опозиції".

Крім того, політик повідомив, що коли в країні будуть "політичні репресії" БЮТ буде "захищати своїх колег".

"Але, якщо буде переконливий доказ, що чиновник якогось міністерства значить в мішку виніс гроші чи щось зробив, то я не думаю, що ми будемо захищати такого чиновника", - уточнив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування