Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бенкендорф каже, що Перший національний ніхто не прибере до рук

Четвер, 24 червня 2010, 11:56
Перший національний не планують виводити з держвласності.

Про це заявив генеральний директор каналу Єгор Бенкендорф в інтрев'ю "Телекритиці", коментуючи відповідну інформації, що з'явилася у ЗМІ.

"Що ж стосується, виведення Першого національного з держвласності, то хочу нагадати, що, згідно із законом, приватизація НТКУ заборонено. Чутка абсолютно безглузда і дика", - заявляє Бенкендорф.

Також гендиректор Першого каналу зазначив, що про нього ходить багато чуток, "але вони всі безглузді".

"Коли я прийшов на Перший національний, наприклад, стали говорити, що я наркоман - тому, що худий, блідий, синці під очима і рука підв'язана, не інакше як коле в неї кінські дози наркотиків", - зауважив він.

Бенкендорф зазначив, що він багато років працював на Інтері, а з його приходом на Перший національний канал робив спільні проекти з "Новим" та ICTV.

"Мене так само, на підставі вищесказаного, можна звинуватити в тому, що я хочу продати Перший національний холдингу Пінчука", - сказав він.

"Взагалі, медіа-тусовка схильна до конспірології. Тому, якщо б я звертав увагу на чутки про себе, то давно б зійшов з розуму. Як писав Довлатов, нехай думають, що це я отруїв пані Боварі", - додав Бенкендорф.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування