Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНСівець кинув Луценко, але його тушка залишиться в опозиції

Четвер, 24 червня 2010, 16:46
Депутат від НУНС Кирило Куликов ще чотири місяці тому написав заяву про вихід з партії "Народна самооборона".

Про це він заявив у коментарі ЛІГАБізнесІнформ, повідомляє прес-служба депутата.

"Я не був згоден з тупими позиціями - війна, потрібно кидатися на трибуни...Дуже багато що в "Народній самообороні" було неправильним у ці два роки", - сказав Куликов.

При цьому він зазначив, що не поділяв "фальшиву позицію" попередньої коаліції відносно міста Києва.

"Мовчазна і досить збентежена спроба минулої влади не помічати те, що відбувається в Києві, призвела до подальших поразок. Для минулої влади Київ став Сталінградом", - переконаний депутат.

Куликов запевнив, що не піде з опозиції, але вважає, що опозиція повинна бути конструктивною. Тому він не збирається примикати до якого-небудь з нинішніх опозиційних об'єднань, йдеться у повідомленні.

"Якщо ви хочете запитати про мою тушку, то моя тушка в коаліцію не піде. Тому що мізки куди дівати?" - запитав він, відповідаючи на питання про можливе приєднання до коаліції.

Як відомо, минулої п'ятниці до коаліції приєдналися шість депутатів від НУНС. Новими членам парламентської більшості стали Валерій Борисов ("Наша Україна"), а також Давид Жванія, Олег Новіков, Сергій Харовський, Віктор Шемчук та Володимир Марущенко (всі - "Народна самооборона").

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування