Грач вирішив підняти на бунт проти "Регіонів" у Криму БЮТ і татар

П'ятниця, 25 червня 2010, 12:32

Депутат від Компартії Леонід Грач закликав кілька фракцій у Верховній Раді Криму до об'єднання "проти знищення автономії".

Про це він сказав в прямому ефірі Транс-м-радіо, повідомляє сайт Грача.

"Я розумію, що до фракції "Партія регіонів" у Верховній Раді Криму звертатися марно: там розтління, частина продалася, а частина людей взагалі деморалізована. Але я хочу сьогодні звернутися до фракції "Русский блок", фракції "Курултай", фракції БЮТ у Верховній Раді Криму: давайте об'єднаємося і станемо на шляху волюнтаризму, чорнусі, беззаконню, які чинить завезена команда "проти знищення автономії", - сказав Грач.

Він також в черговий раз розкритикував наміри прем'єра Криму "регіонала" Василя Джарти прийняти закон про Раду міністрів Автономної Республіки Крим.

"По суті, це - повторення всього того, що робив Кравчук, Кучма і що так завзято робив Ющенко. Це називається угроблення Автономної Республіки Крим", - заявив Грач.

"Ми бачимо, що після приходу Джарти почалися внутріпартійні розборки в регіональній організації "Партії регіонів", тиск на членів партії, хоча партією її складно назвати з точки зору ідеологічного формування: вона є для роздачі портфелів, не буде портфелів - не буде партії", - додав він.

На думку Грача, завдання Джарти - "зробити переділ у сфері економічних, фінансових, земельних потоків".

"Тепер вже абсолютно чітко вимальовується програма Віктора Януковича: 100-процентна приватизація всього, що є в Україні і Криму і перетворення землі на предмет купівлі-продажу. Ось, під що робиться обезголовлення автономного утворення перетворенням Верховної Ради Криму на "фільчину грамоту", - сказав він.

На думку Грача, та ситуація, яка буде створена в Криму, призведе до різкого протистояння в міжетнічній, геополітичній сферах, "і звичайно, ті проблеми, які обіцяв вирішити Янукович, вирішуватися ні за яких обставин не будуть".

"Люди, які це все роблять, не розуміють: вони сьогодні приїхали, а завтра поїдуть.
Вони пішли на шельмування людей... ", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News