Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Нацраді клянуться, що ТВі ніхто не відключає

П'ятниця, 25 червня 2010, 15:59
Заява ТВі щодо вимог Нацради припинити ефірне мовлення не відповідає дійсності.

Про це йдеться у заяві Нацради з питань телебачення і радіомовлення, повідомляє її сайт.

"Як стало відомо Нацраді, всупереч рішенню Київського окружного адмінсуду ТВі розпочало включення РЕЗ у містах Дніпропетровську та Сімферополі", - йдеться у заяві.

"Виходячи з цього Нацрада звернулася до концерну РРТ з проханням припинити введення в експлуатацію технічних засобів мовлення, що належать ТВі, у всіх населених пунктах, де компанія отримала частоти за результатами конкурсу 27 січня 2010 року, до набрання рішення суду законної сили", - наголосили у Нацраді.

"Головне - ТВі мовить так, як і раніше. Мова йде виключно про припинення експлуатації до остаточного рішення суду тих частот, які були виграні на січневому конкурсі, що проходив із значними порушеннями", - підкреслюється у повідомленні.

На сайті Нацради також оприлюднена копія листа до концерну РРТ.

 

У свою чергу заступник глави адміністрації президента Олена Лукаш заявила, що глава держави доручив розібратися в ситуації навколо ТВi і забезпечити при цьому дотримання законів.

"Президент України доручив відповідним відомствам всебічно вивчити і проаналізувати ситуацію навколо телеканал ТВі і забезпечити тут повне дотримання законодавства", - заявила вона, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, раніше ТВі та 5 канал заявляли про тиск з боку СБУ.

Нещодавно Окружний адмінсуд Києва задовольнив вимоги групи телеканалів "Інтер", яка оскаржувала рішення Нацради з питань телебачення та радіомовлення про виділення "ТВі" та "5 каналу" частот на мовлення. Власником групи каналів "Інтер" є Хорошковський.

Раніше керівники телеканалу також заявляли про те, що за ними стежать співробітники СБУ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування