Поживанов заявляє, що нікуди не тікав

П'ятниця, 25 червня 2010, 18:22
 

Екс-глава Держрезерву Михайло Поживанов спростовує заяву Михайла Бродського про те, що він знаходиться в бігах.

Про це він заявив "Українській правді" у п'ятницю.

"Ніхто ні від кого ніде не бігає і не переховується. Тим більше я причин не бачу", - заявив він.

"Я дійсно був за кордоном на операції. Я не знаю, наскільки потрібні ці діагнози, мені видалили жовчний міхур, тому що був дуже великий камінь, більш трьох сантиметрів. Зараз я перебуваю в Україні", - сказав Поживанов.

За його словами, він повернувся в країну "два дні тому".

Поживанов також заявив, що в нього немає причин боятися відповідальності.

"Коли мене призначили на посаду, саме був прийнятий бюджет на 2008 рік. Він подавався урядом Януковича, а потім цифри, на жаль, уряд Тимошенко теж не змінив", - розповів він.

"План реалізації для бюджету стояв 870 мільйонів гривень. Ми зробили повну реалізацію за 2008 рік - близько 2 млрд. 400 млн. завдяки тому, що вийшла постанову Камбина, завдяки якій ми змінили систему продажів, і усе продавалося тільки на відкритих аукціонах", - підкреслив Поживанов.

"Я здав усі склади в повній номенклатурі. За час мого перебування до грудня 2008 року Кабінетом міністрів не знижувалися нормативні запаси накопичення товарно-матеріальних цінностей і не виводилися ніякі товари з номенклатури, що, на жаль, мало місце як до мого приходу - кілька  постанов були підписані Януковичем, і після того, як я пішов, те ж саме робилося", - сказав він.

"Тому питання бажаючі нехай задають керівникам, що прийшли до або після мене. Я нічого не боюся і ні від кого ніхто не переховується", - підкреслив Поживанов.

Раніше керівник Держкомпідприємництва Михайло Бродський заявив, що колишній керівник Держрезерву Михайло Поживанов та керівник Укравтодора Вадим Гуржос втекли з України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування