В СБУ не знайшли людину, яка викликала журналіста на спілкування

Субота, 26 червня 2010, 15:07
 

СБУ заявляє, що серед працівників служби немає людини з ім'ям Артем Ковальов.

Так в СБУ відреагували на заяву журналіста газети Комерсант-Україна про те, що співробітник СБУ, який пред'явив службові документи на ім'я Артема Ковальова, проводив з ним бесіду.

Так в повідомленні зазначається, що за розпорядженням голови СБУ Валерія Хорошковського проведено службову перевірку інформації, оприлюднену журналістом Артемом Скоропадським про начебто тиск на нього з боку співробітника СБУ.

"Служба безпеки України офіційно заявляє, що співробітник на ім'я Артем Ковальов в СБУ не працює", - зазначається в повідомленні.

У зв'язку з цим СБУ звернулося до Скоропадського з проханням надати вичерпну інформацію про особу, яка видавала себе за співробітника спецслужби. 

"Ми проведемо відповідне розслідування і встановимо цю особу і її спільників, які намагаються скомпрометувати СБУ в очах громадськості і відвернути її увагу від нагальних проблем забезпечення державної безпеки, а насамперед, боротьби з корупцією", - наголосив Хорошковський.

"СБУ розцінює цей інцидент як частину спланованої акції, яку ведуть корупціонери проти Служби безпеки України з метою ослабити її як орган уповноважений державою на боротьбу з корупцією, і є ще одним підтвердженням вірності шляху, яким рухається Служба у викоріненні такого ганебного явища", - сказано в документі.

"Запевняємо, що СБУ і наділі виконуватиме пріоритетні завдання, що поставив перед нею президент України, задля подолання корупції в державі та забезпечення  інтересів громадян України", - зазначається в повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News