Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман запевняє, що вона не дівчинка, яка щось хапає

Понеділок, 28 червня 2010, 00:03
Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман обіцяє задекларувати подарунки, отримані на день народження.

Про це вона заявила у програмі "Чорне та біле" на телеканалі ТВі, відповідаючи на питання щодо своїх прикрас та годинників, вартістю понад 50 тисяч доларів.

"Я живу вже в Україні і на світі багато років. І я не прийшла в адміністрацію президента з вулиці. Я ціле життя добре заробляла", - зазначила Герман.

"Частково дарують мені речі, частково я сама купляла. Я маю багато речей з минулих моїх років. Мені 50 років. Я не дівчинка, яка прийшла з вулиці в адміністрацію президента, і щось тут хапає", - наголосила вона.

"Я не маю заводів, я не маю яхт, я не маю пароходів. Але на жакет і на брошку я заробити можу. Я маю кілька пар достатньо дорогих годинників, які мені подарували мої колеги і про ціну яких я довідалася з інтернету", - сказала Герман.

"Я завжди вписую свої подарунки в свої декларації, і цього року я так само це зроблю, оскільки мій день народження є 24 квітня, а декларації пишуть до 1 березня", - зазначила заступник глави адміністрації президента.

Як відомо, годинник "Franck Muller", вартістю 58 тисяч доларів, журналісти сфотографували на руці Герман під час з'їзду Партії регіонів, що відбувся 23 квітня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування