Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин вмовляє пропустити свій блок - експерт

Понеділок, 28 червня 2010, 10:28
Політолог Віктор Небоженко вважає, що на місцевих виборах влада буде використовувати адміністративний ресурс.

"Зараз навіть не підключають політтехнологів. Росіяни вперше образились на те, що їх не запрошують на українські вибори. Тому все буде вирішувати адміністративний ресурс. Він буде боротися, в першу чергу, з БЮТ", - сказав він в коментарі Gazeta.ua.

"Всі інші будуть потрапляти на місця "з дозволу". Це стосується Тігіпка, Яценюка, "Єдиного центру". Вони тепер змушені домовлятися з керівництвом Партії регіонів, куди їх допустять в місцеві органи влади", - зауважив політолог.

Небоженко зазначив, що Литвин вирішив "обдурити Партію регіонів і Віктора Януковича".

"Він вмовляє їх, щоб адміністративний ресурс і структури, підконтрольні Януковичу і Азарову, хоча б мінімально пропустили Блок Литвина на місцевому рівні", - уточнив політолог.

Небоженко вважає, що "регіонали" підозрюють, що Литвин потім зробить "свій знаменитий безневинний вираз обличчя і скаже, що раз він отримав більше 4 % представництва на місцевому рівні, то пропустіть мене і в парламент".

"Тому зараз Партія регіонів сумнівається: чи віддавати декілька відсотків на користь Блоку Литвина, чи завершити співіснування з цим проектом", - пояснив він.

"Сам Литвин і його блок без лояльного ставлення адміністративного ресурсу не пройде", - додав політолог.

Як відомо, Володимир Литвин заявив, що його блок розраховує подвоїти свій результат на місцевих виборах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування