Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружину пастора Сандея Аделаджі можуть заарештувати

Вівторок, 29 червня 2010, 09:41

На дружину пастора Сандея Аделаджі - Абоседе (пастор Босе) - вимагають завести кримінальну справу.

Таку вимогу висуває до правоохоронних органів адвокат потерпілих від фінансових афер компаній, пов'язаних із церквою "Посольство Боже", Іван Боднарук.

Як сказав він газеті "Сегодня", привід для порушення справи - свіжі свідчення про те, що саме представники дружини пастора Сандея Аделаджі отримували гроші від нині арештованої Ірини Д., керівниці "піраміди" НП "Грант", на купівлю квартири.

"Водій і охоронець Ірини Д. дав свідчення слідству, що особисто був свідком того, як у приватного нотаріуса на ім'я Босе Аделаджа оформлялася трикімнатна квартира в присутності двох пасторів церкви "Посольство Боже". У четвер на очній ставці з водієм цю інформацію підтвердила і сама Ірина Д.", - сказав Боднарук.

Водій Ірини Д. Геннадій Кучеревський сказав, що також був присутній у той час, коли Ірині Д. подзвонила чи то сама Абоседе, чи то її представники, і сказали, що треба нести гроші вкладників на квартиру.

"Коли Абоседе Аделаджа подзвонила і дала жорстке доручення Ірині шукати й оплатити покупку квартири нібито "для потреб церкви", та була дуже засмучена. Але противитися вона не могла, адже якщо хтось ішов проти Аделаджі, то опинявся в "анафемі", - сказав Кучеревський, який також був адептом церкви.

У МВС поки не підтвердили і не спростували інформацію про свідчення Кучеревського.

Але адвокат налаштований рішуче. "Я буду вимагати, щоб Абоседе Аделаджу взяли під арешт", - сказав газеті Боднарук.

У прес-службі "Посольства" перенаправляли за коментарями до адвоката Аделаджі Андрія Федура, але його помічниця повідомила, що він не зможе говорити.

"А ще ми збираємося подавати в суд на людей, які брехливо звинувачують нашого пастора Сандея Аделаджу", - сказали в "Посольстві Божому".

Зараз майно Сандея Аделаджі арештоване, а сам пастор знаходиться на підписці про невиїзд.

Прихожанином його "Посольства Божого" є й мер Києва Леонід Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування