Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича розповіли, до чого ведуть дії опозиції

Вівторок, 29 червня 2010, 11:34

Опозиція блокуванням трибуни парламенту намагається зірвати реалізацію економічних реформ в Україні, заявляють у команді президента.

"Блокування парламенту опозицією завдає значної шкоди процесу реалізації економічних реформ в Україні", - заявляє депутат-"регіонал", представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

"Безвідповідальні дії опозиції перешкоджають налагодженню співпраці з МВФ", - додає він, цитує прес-служба глави держави.

За словами Мірошниченка, "заблокувавши парламент, щоб не дати ухвалити  відповідні закони, які потрібні для швидких реформ і змін, опозиція тим самим бореться проти усього суспільства, проти інтересів звичайних громадян, які так надіються на швидкі зміни  на краще, і пов'язують свої сподівання з реформами президента".

"Ми закликаємо опозицію до конструктивну, закликаємо відмовитися від дій, які перешкоджають процесу змін в державі", - заявив "регіонал".

"Радикалізм, крайнощі та деструктивна позиція руйнують державу, гальмують вихід України з кризи", - наголосив Мірошниченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...