Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наливайченко кличе "патріотів" поговорити про нове об'єднання

Вівторок, 29 червня 2010, 14:09

Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко пропонує всім патріотичним силам відновити діалог і співпрацю на базі своєї політичної сили.

"Оновлення країни" пропонує всім патріотичним силам власний громадський майданчик для відновлення діалогу і співпраці в українському демократичному таборі", - сказав він у Дніпропетровську, повідомляє прес-служба Громадської ініціативи "Оновлення країни".

Він наголосив: "Ми не партія, ми не зашорені партійними статутами, тому запрошуємо патріотичні, реформаторські сили до відвертої розмови, мета якої - відновлення єдності патріотів задля перемоги української справи".

"Ми розпочинаємо перемовини щодо нового формату об'єднання всіх патріотичних сил", - заявив координатор Громадської ініціативи "Оновлення країни".

При цьому Наливайченко відзначив, що серед учасників цього процесу "Оновлення країни" хоче бачити "ті політичні сили, які не піддалися спокусі входження до владної коаліції і водночас мають стійкий імунітет до вождистських "опозиційних" проектів".

"Хотів би вірити, що у лідерів цих політичних сил вистачить розуму і відваги відмовитись від надмірних амбіцій та поставити національні інтереси вище вузькопартійних", - додав Наливайченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування