Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вихід перебіжчиків Тимошенко вважає позбавленням від бюрократів

Вівторок, 29 червня 2010, 14:43
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про необхідність позбавлення від бюрократизму для подальшої розбудови партії "Батьківщина".

"Я зараз беру перед вами зобов'язання, що бюрократію ми просто видаляємо з нашої партії", - заявила вона під час звітно-виборчої конференції Харківської облорганізації "Батьківщини".

На думку Тимошенко, перехід деяких керівників регіональних осередків партії до владної коаліції також є певним етапом очищення політичної сили.

"Ми звільнили деяких бюрократів з партії. Ці бюрократи сьогодні увійшли до коаліції, але я вважаю, що це дуже добре", - зазначила вона.

Як відомо, у травні до складу коаліції увійшов БЮТівець Олександр Фельдман, який раніше обіймав посаду глави Харківської облорганізації "Батьківщини".

"Я думаю, дуже добре, що такі люди переходять до коаліції, бо вони там природно, а у нас вони довели партію до того, що мобільні групи перетворилися в якихось, вибачте, катів, які виїжджають в регіони і які насправді абсолютно не розуміють, що перевіряють", - зазначила лідер БЮТ.

Водночас Тимошенко переконана, що справжнім звітом для будь-якої політичної сили повинні бути результати виборів, повідомляє її офіційний сайт.

"Наша справжня перевірка і справжній звіт - це наші з вами результати на виборах. Наш справжній звіт - це коли стоїмо у владі і що ми змогли зробити в країні", - зазначила вона.

За словами Тимошенко, зараз необхідно встановити більш ефективні механізми спілкування між центральним апаратом партії та регіональними осередками "Батьківщини", в тому числі й через електронне листування.

"Я знаю, що я не зможу прийняти всіх - у нас сьогодні більше 12 тисяч партійних осередків: малих, середніх, великих. Я не зможу прийняти кожну людину, але я відкриваю свій особистий e-mail, який я буду особисто читати, з яким я буду знайомитися", - пообіцяла вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування