БЮТ назвав Наливайченка "троянським конем"

Середа, 30 червня 2010, 17:07
У БЮТі вважають Валентина Наливайченка "троянським конем" Валерія Хорошковського і Дмитра Фірташа.

Так БЮТівець Михайло Косів прокоментував створення колишнім главою СБУ політичного проекту "Оновлення України".

"Теперішній очільник СБУ Валерій Хорошковський вдячний Наливайченку за те, що той свого часу погодився на пропозицію тодішнього президента Ющенка взяти його, абсолютно непрофесійну людину, першим заступником голови спецслужби і виховав з нього лояльного керівника для Віктора Януковича", - сказав він.

"А Дмитро Фірташ цінує Наливайченка за те, що ще на початку 2009 року той став на захист його бізнес-інтересів", - зазначив БЮТівець.

"Ще тоді "РосУкрЕнерго", де Фірташ є співвласником, хотіло привласнити собі 11 мільярдів кубометрів газу, законно придбаного "Нафтогазом" у російського "Газпрому", - заявив Косів.

"Очевидно, що зв'язки Наливайченка і люди, які стоять за ним, викликають недовіру до нього, незважаючи на красно приправлену патріотичну риторику екс-глави СБУ. Його завдання, як засланої особи, "розпорошити" підтримку виборцями опозиційних політичних сил", - сказав Косів.

Як відомо, раніше Наливайченко запропонував всім патріотичним силам відновити діалог і співпрацю на базі своєї політичної сили.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування