Журналістка не відмовлялася від співпраці з Януковичем

Середа, 30 червня 2010, 20:11
Журналістка телеканалу СТБ Ольга Червакова готова працювати в Громадській гуманітарній Раді при президентові.

Так вона прокоментувала заяву заступника глави адміністрації президента Ганни Герман про відмову журналістки брати участь у роботі ради, повідомляє прес-служба СТБ.

Журналістка СТБ заявила, що повністю поділяє думку Герман про те, що журналісти повинні мати прямий контакт з владою: "саме цим було вмотивоване моє рішення увійти до Громадської гуманітарної ради".

"Я вважаю, що діалог із владою найкраще вести зсередини влади. Тим більше, коли його ініціюють самі журналісти. Я дійсно погодилася увійти до ради - аби донести до президента точку зору журналістів", - зазначила Червакова.

Журналістка вважає, що "ситуація, що склалася з антицензурним спротивом журналістів, ще раз підтверджує, наскільки важливим є такий дієвий діалог".

Червакова зазначила, що "за той час, що збиралася Громадська гуманітарна рада, вона обговорювала саме ті проблеми, які порушували представники ЗМІ".

"І я докладу зусиль, щоб моя участь в громадській раді була результативною з точки зору практичного розв'язання цих проблем", - заявила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування