Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Азарова обіцяють відстежувати кожну копійку

Середа, 30 червня 2010, 23:16
Робота з ліквідації наслідків стихії у Чернівецькій області практично не просувається.

Про це заявив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв у середу під час наради оперативного штабу з ліквідації наслідків стихії, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Я побачив потьомкінські села... Мені здається, що в цій залі людей більше, ніж працює на зруйнованих об'єктах. Якщо робота буде так проводитися і надалі, то я до кожного доберуся", - заявив перший віце-прем'єр.

За безвідповідальність і значні недоліки в організації роботи з ліквідації наслідків стихії у Чернівецькій області ряд місцевих керівників та один керівник центрального органу влади отримали догани.

При цьому чиновник розпорядився до завтрашнього ранку подати йому план-графік робіт по кожному об'єкту.

Перший віце-прем'єр доручив місцевим органам влади в стислі терміни очистити від сміття русла річок, а у разі крайньої необхідності підключити до цих робіт Міноборони.

Клюєв повідомив, що більшість об'єктів вже підключені до електромережі, на даний момент залишилися знеструмленими лише 29 будинків.

Він додав, що внаслідок чергової зливи в середу вранці в області відключені від газу ще 795 абонентів. Перший віце-прем'єр розпорядився відновити газопостачання до п'ятниці.

Звертаючись до учасників наради, перший віце-прем'єр заявив: "Ви повинні залучати будь-які засоби, які є у вашому розпорядженні, але доручення урядової комісії з ліквідації наслідків стихійного лиха та уряду повинні виконуватися. Область завжди повинна бути готова до подібних ситуацій".
 
Клюєв запевнив, що постраждале населення отримає грошову компенсацію від держави своєчасно і в повному обсязі: "Зараз над цим питанням працює спеціальна комісія".

При цьому чиновник нагадав, що вчора області перераховано 40 мільйонів гривень, і пообіцяв, що надалі всі необхідні кошти будуть виділятися без затримок.

"Але не слід забувати, що уряд буде відслідковувати кожну копійку", - підкреслив перший віце-прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування