Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонал відпочине в Китаї, а нашоукраїнка – пратиме білизну

Понеділок, 12 липня 2010, 13:30

Регіонал Владислав Лук'янов планує відпочити у Китаї, а бютівець Іван Кириленко - у рідному селі.

Про це депутати розповіли журналістам каналу 24.

Так Лук'янов планує відвідати в Китаї виставку "Експо-2010".

"Я вже спланував, які павільйони я хочу відвідати і подивитись, попередньо я домовився про деякі зустрічі з колегами депутатами, це можуть бути зустрічі з представниками місцевої влади", - каже Лук'янов.

Також частину відпустки регіонал проведе на тамтешніх пляжах.

Кирило Куликов натомість планує побувати у країнах Скандинавії.

"Сьогодні дозволити собі відпочивати в Україні можуть лише ті, хто перейшли до коаліції, дуже дорого. Я люблю їздити влітку не там де гаряче, а десь в Скандинавію, і дуже цікаво, тому що взимку туди не поїдеш і не побачиш все це, а влітку це дуже цікаво", - каже депутат.

Анатолій Гриценко поїде з сім'єю до Туреччини на море - "потрібно підлікувати дітей".

Решту відпустки він проведе в Україні.

"Я протягом останніх п'яти років, особливо коли був міністром, відпочивав в Криму. Абсолютно нормально, але зараз в Криму, на жаль дорожче виходить ніж за кордоном", - зазначив Гриценко.

Лілія Григорович з чоловіком та сином підтримає вітчизняний туризм, щоправда за рахунок держави. Каже, за три роки депутатства це буде перша поїздка в державний санаторій. Проте перед відпочинком трохи попрацює, йдеться в сюжеті.

"Я жінка, і коли закінчується сесійний період я обов'язково мию вікна, фіранки, білизну, порядки в шафах. Ви знаєте, це також треба поробити, тому що так як ти влітку це зробиш ти маєш це до зими", - розповіла Григорович.

Іван Кириленко хоче всю відпустку присвятити своїй першій професії - аграрній. Він збиратиме врожай у рідному селі.

"Немає більшої бентеги на душі і більш солодкого смаку - це коли весною починає відростати озима пшениця, це стоїть такий аромат над полем, а потім аромат жнив скошеного поля, буває десь інколи там підпалять хлопці, буває таке, хоча це заборонено зараз, але там десь колосок був і запах оцих смажених колосків", - згадав Кириленко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування