Чечетов розповів, що він, виявляється, диригент у геніїв

Середа, 14 липня 2010, 12:14

Депутат Партії регіонів у ВР Михайло Чечетов розповів, що під час прийняття рішень у парламенті він виконує "координуючу функцію для синхронізації голосування".

Про це політик розповів під час Інтернет-конференції в інформаційному агентстві ЛІГАБізнесІнформ.

Зокрема, відповідаючи на питання, "чому всі регіонали у Верховній Раді голосують тільки по команді Чечетова", політик відзначив:

"Якщо зібрати 300 кращих музикантів світу, і попросити їх разом зіграти якийсь твір, то в них нічого не вийде, хоча у них будуть і ноти. Оркестрові потрібний диригент, це образне порівняння, а глибше я хочу сказати наступне, що позиціонування фракції з усіх питань дуже серйозно готується".

"У нас є потужна група експертів, учених, академіків, докторів наук. Іноді ми підключаємо інститути, що дають експертний висновок з тих чи інших питань. Я очолюю експертну раду при першому заступнику голови фракції. Я, до речі, теж доктор наук, професор, заслужений економіст України", - підкреслив Чечетов.

"Після цього експертний висновок виноситься на раду фракції, де він вже обговорюється безпосередньо депутатами, і потім остаточна позиція виноситься в сесійний зал. Але в залі хтось з депутатів може відвернутися, хтось може увійти в зал і не зорієнтуватися, яке питання розглядається, тому для синхронізації голосування в залі я і виконую координуючу функцію", - розповів він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування