Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ закликає не обирати тих, хто домагається безмежної влади для Януковича

Четвер, 15 липня 2010, 16:28

БЮТ закликає громадян не голосувати на місцевих виборах 31 жовтня за кандидатів від партій влади, які намагаються повернути президенту необмежені повноваження.

 Про це йдеться в заяві прем'єра "опозиційного уряду" Сергія Соболєва, поширеного прес-службою Блоку Юлії Тимошенко.

"Подання коаліції до КС щодо неконституційності змін до Конституції 2004 року свідчить про прагнення Януковича до абсолютної влади, ніким і нічим не обмеженої, абсолютно безконтрольної та незалежної від волі громадян", - заявив він..

"У нього й без того все є, але все одно - замало. Янукович, і це сьогодні всім очевидно, будує в Україні диктатуру, але не диктатуру закону, а диктатуру беззаконня, диктатуру донецького клану, диктатуру мафії", - стверджує Соболєв.

За його словами, "їм потрібна абсолютна влада, щоб зробити з України свою приватну корпорацію, в якій вони будуть видушувати з народу надприбутки й милуватися своїми фотографіями в рейтингу світових мільярдерів журналу "Форбс".

Соболєв зазначив, що представники влади "вже майже подарували" 11 млрд. куб. м  газу "РосУкрЕнерго", повернули Чорноморський шельф "Венко". "Втім, і "Венко", і РУЕ - це і є нинішня українська влада.  Особисто за Януковичем увічнили  Межигір'я", - заявив він.

"Україна для людей", - і цих людей ми добре знаємо", - сказав БЮТівець, додавши, що й про решту Янукович "подбав".

"Збільшив на 50% тарифи на газ. Підвищив пенсійний вік. Вибачив виборцям все, що обіцяв зробити для них в законі про соцстандарти. Шахтарі в рідному для Януковича Єнакієвому останню зарплату отримали ще у квітні", - зазначив Соболєв.

За його словами, жадобою до влади та особистих надприбутків "вижимає всі соки" з України - і на це ж спрямоване подання до КС.

"Лицемірство їхнє полягає ще і в тому, що скасувати політреформу 2004 року вимагають ті ж самі люди, які всіма правдами та неправдами її пропихували", - наголосив Соболєв.

На його думку, Янукович розуміє, що скоро навіть ті, хто голосував за нього, "усвідомлять свою помилку" - тому його команда поспішає "закрутити гайки, придушити демократію, знищити свободу слова, зробити підконтрольним виборчий процес - тобто вжити всіх заходів, щоб позбавити суспільство можливостей будь-коли покарати владу".

"Ми закликаємо громадян України дати перший бій кримінальній диктатурі Януковича і на місцевих виборах 31 жовтня не голосувати за списки та за кандидатів від Партії регіонів, Блоку Литвина, КПУ та партії Тігіпка", - заявив Соболєв.

Він зазначив, що "саме ці політичні сили несуть відповідальність за невиконання соціальних обіцянок, підвищення тарифів на газ, тепло та воду,  збільшення пенсійного віку, придушення прав та свобод громадян".

"Рішуче "ні" цій владі треба сказати вже сьогодні, бо завтра буде пізно", - заявив БЮТівець

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...