Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-міністр Тимошенко пішов по судах

Четвер, 15 липня 2010, 20:57
Наступне засідання Шевченківського райсуду у справі екс-міністра регіонального розвитку та будівництва Василя Куйбіди відбудеться в серпні.

Про це Куйбіда розповів в четвер після засідання суду, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Раніше прес-служба Народного Руху України повідомила, що екс-міністр звинувачується в порушенні законодавства щодо призначення в 2010 році без конкурсу начальника Державного архітектурно-будівельного контролю в одній з областей України.

Куйбіда розповів, що четвер відбулося перше засідання суду, на якому було розглянуто справу, зокрема, отримані з різних міністерств документи.

Крім того, за його словами, їм були подані письмові пояснення, що стосуються змісту справи.

При цьому екс-чиновник зазначив, що суд відмовився розглянути письмові пояснення колишнього глави Рівненської облдержадміністрації щодо цієї справи.

За словами Куйбіди, на наступне засідання будуть запрошені свідки, які зможуть дати пояснення по суті справи, що розглядається.

Екс-міністр заявив, що "справа шита білими нитками, вона просто сфабриковано".
    
За його словами, до справи включені копії матеріалів з іншої справи, на підставі чого і сформовано справу стосовно нього.

Крім того, підкреслив він, пояснення до цієї справи, які дала Служба безпеки, також стосувалися іншої людини і іншої справи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування