Опозиція розповіла, хто вставляє палиці їй в колеса

Четвер, 15 липня 2010, 21:36
Заяви "Єдиного центру" про те, що партія не веде ніяких перемовин щодо вступу до коаліції, це прикриття.

Таку думку висловив депутат від "Народної самооборони" Юрій Гримчак, повідомляє прес-служба партії.

"Тому що насправді ми бачимо, як сьогодні такі "видатні" в минулому люди, як колишній голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмарь, цією новою владою призначаються на високі посади", - пояснив він.

"Я вважаю, що прогнози політологів і політиків стосовнопризначення Віктора Балоги міністром МНС - справдяться», - вважає депутат.

Гримчак звернув увагу на те, що "зараз фактично всі ті люди, з якими ми тоді були при владі, так у владі і залишились".

"Достатньо подивитись на голову РНБО, заступників голови Секретаріату Президента, колишніх губернаторів, колишнього посла України в Росії, який став міністром", - уточнив він.

"Тоді виникає питання: перебуваючи тоді у владі, чи не працювали вони проти тієї ж влади на користь колишньої опозицію, яка стала сьогодні владою?", - заявив Гримчак.

Депутат повідомив, що Віктор Ющенко "через свої структури так само продовжує співпрацювати з нинішньою владою".

"Це відбувається з багатьох причин, в тому числі і через те, що йому і дачу залишили, і ще багато чого", - зазначив він.

Гримчак повідомив, що тоді "владі було досить важко працювати, тому що і уряд, і коаліція стикались з величезною протидією".

"Ця протидія йшла навіть не від тодішньої опозиції - опозиція, як така, нам не заважала. Нам найбільше заважала сама президентська вертикаль і сам президент", - заявив він.

"Сьогодні нам, опозиції, палиці в колеса вставляє фактично не стільки влада, скільки колишні наші формальні колеги, які працювали проти нас тоді, продовжують працювати зараз і будуть працювати надалі", - уточнив він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...