БЮТ: Янукович дав ляпас усім громадянам

П'ятниця, 16 липня 2010, 15:44

БЮТ вважає, що президент Віктор Янукович, не прийшовши на врочисте засідання Верховної Ради, засвідчив зневагу до суверенітету України.

Про це йдеться в заяві, поширеній прес-службою БЮТ.

"У Блоці Юлії Тимошенко не здивовані відсутністю Віктора Януковича на урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди 20-ї річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України", - сказано в ній.

"Давно відомо, що для Януковича є речі важливіші, ніж державний суверенітет України, її територіальна цілісність, захист прав і свобод громадян, гарантом яких він мав би бути відповідно до ст. 102 Конституції України", - заявляє блок Тимошенко.

БЮТ вважає, що у випадку з урочистим засіданням парламенту у п'ятницю, президент "віддав перевагу власному відпочинку після важкого похмілля, пов'язаного з відзначенням дня народження".

"Воно (відзначання) за своєю бучністю та непристойністю стало справжнім ляпасом усім громадянам країни, які за останні місяці отримали від нового уряду лише перспективу подорожчання цін на газ, на опалення та воду", - обурюються соратники Тимошенко.

"Ми вважаємо, що своєю поведінкою, а також усією діяльністю на президентській посаді Віктор Янукович, ще раз яскраво засвідчив зневагу до державного суверенітету України", - сказано в заяві БЮТу.  

Як відомо, до 20-річчя з дня ухвалення Декларації про державний суверенітет України Янукович оприлюднив звернення до народу, текст якого було зачитано в Верховній Раді, а відео-версія показана по телебаченню. Сам він перебуває у відпустці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування