Герман не сказала "Репортерам без кордонів", що Янукович у відпустці?

Понеділок, 19 липня 2010, 12:05

Представників "Репортерів без кордонів", які приїхали в Україну для зустрічей з владою, не попередили, що керівництво адміністрації президента у відпустці.

Про це заявив керівник дослідницьких програм "Репортерів без кордонів" Жіль Лорде, повідомляє "Радіо Свобода".

За його словами, донині делегації було невідомо, що під час візиту їм не вдасться зустрітися з владою.

"Ви кажете мені, що керівництво перебуватиме у відпустці - я навіть не знав про це. Думаю, делегація все одно намагатиметься зустрітися хоча б із кимось із представників влади", - зазначив він.

Водночас пізніше в організації уточнили, що зустріч із керівництвом держави скоріш за все відбудеться наприкінці серпня чи у вересні.

Керівник європейського напрямку "Репортерів без кордонів" Ельза Відаль зазначила, що цього разу правозахисники спілкуватимуться з журналістами.

"Ми зустрінемося з представниками українських ЗМІ, а також планується круглий стіл з працівниками регіональних видань. Вже у середу відбудеться прес-конференція, де ми підіб'ємо підсумки нашої поїздки", - додала вона.

Як відомо, заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що попередила представників "Репортерів без кордонів" про те, що у липні президент і вона йдуть у відпустку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування