"Регіонали" обіцяють, що Янукович допрацює до кінця

Вівторок, 20 липня 2010, 08:20
 

У Партії регіонів упевнені, що у випадку скасування політреформи 2004 року строк повноважень депутатів і президента скорочений не буде.

Так заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов прокоментував заяву екс-міністра юстиції Миколи Оніщука, передає Комерсант.

"І президент, і парламент будуть допрацьовувати свій строк з тими повноваженнями, з якими вони були обрані",- упевнений Чечетов.

На його думку, мета заяв Оніщука - змусити депутатів коаліції відмовитися від планів по скасуванню політреформи. 

У свою чергу заступник голови комітету Верховної ради з питань правосуддя Валерій Бондик упевнений, що така заява є спробою впливу на роботу суддів.

"Не можу погодитися з Миколою Оніщуком. Всі припущення про майбутні рішення судів є втручанням у роботу суддів. Коли буде рішення КС, тоді й будемо аналізувати",- заявив Бондик.

Раніше Оніщук заявив про можливість дострокових виборів президента й Верховної ради у випадку, якщо буде скасована конституційна реформа 2004 року.

Як відомо, депутати від коаліції направили подання в КС щодо відповідності Основному закону про зміни в Конституцію, прийнятого наприкінці 2004 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування