Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича перетворять на Кучму, продовживши повноваження Ради до 2015 року?

Вівторок, 20 липня 2010, 14:30
Віце-спікер Микола Томенко заявляє про можливе продовження повноважень Верховної Ради 6 скликання до 2015 року в разі скасування політреформи 2004 року.

Про це він сказав на брифінгу, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За словами Томенка, відповідний сценарій обговорюється в Партії регіонів.

"Депутати від Партії регіонів говорять про те, що є 100% варіант повернення до Конституції 1996 року за умови, якщо комуністам, Блоку Литвина і перебіжчикам пообіцяють, що в перехідних положеннях запишуть, що наступні парламентські вибори пройдуть одночасно з президентськими в 2015 році" , - сказав він.

За словами Томенка, продовження терміну повноважень Ради може стати умовою голосування мінімум 300 депутатів за внесення змін до Конституції після можливого рішення Конституційного Суду про неконституційність відповідного закону.

"Одним словом, коли президенту Януковичу і Льовочкіну - президентську республіку, депутатам більшості - додаткові 3 роки парламентської діяльності. Але я не думаю, що Блок Литвина, комуністи і перебіжчики такі політичні хабарники, що погодяться на хабар у 3 додаткових роки у парламенті", - додав Томенко.

Він підкреслив, що можливість скасування конституційної реформи-2004 залежить виключно від Партії регіонів.

"Я вважаю, що запорукою антиконституційного перевороту є Партія регіонів або внутрішня опозиція в Партії регіонів", - сказав віце-спікер.

Томенко вважає, що не всі члени Партії регіонів зацікавлені в тому, щоб вся повнота влади була сконцентрована у президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування