Януковичу зіпсують один день відпочинку

Вівторок, 20 липня 2010, 17:45

Президент Віктор Янукович проведе в Криму 3 серпня нараду, де буде розглянуте питання стратегічного розвитку автономії.

Про це заявив голова Ради міністра Криму Василь Джарти, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Головне питання (на нараді) - це наше стратегічне бачення розвитку Автономної Республіки Крим. Ми розглянемо концепцію стратегічного розвитку АРК, що у цілому повинна перейти в закон про Крим, про необхідність якого говорить президент", - сказав він журналістам у вівторок у Сімферополі.

Джарти переконаний, що Криму необхідний різкий ривок у розвитку.

"У мене є впевненість, що президент і всі гілки центральних органів влади підтримають нас для того, щоб створити умови для сильного, різкого ривка розвитку АР Крим. Це моя мрія і я хочу втілити її в життя", - заявив він.

Кримський прем'єр не сумнівається, що у випадку позитивного рішення стратегічному розвиткові Криму буде забезпечене належне фінансування.

Крім того, Джарти повідомив, що він досяг домовленостей із главою Севастопольської міської державної адміністрації Валерієм Саратовим про спільне створення на території півострова - як у Криму, так і в Севастополі - територій пріоритетного розвитку (ТПР).

Джарти також повідомив, що в ході наради під керівництвом президента буде обговорюватися питання про державну програму облаштування депортованих, оскільки без державної підтримки неможливо вирішити проблеми репатріантів в автономії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування