Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко пропонує не писати бюджет на рік

Четвер, 22 липня 2010, 20:32
В Україні необхідно ввести режим середньострокового бюджетного планування.

Про це заявив віце-прем'єр Сергій Тігіпко, відкриваючи засідання української частини Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Європа давно живе у режимі середньострокового бюджетного планування. Така система має якнайшвидше вводитися і в Україні", - сказав він.

"Це не лише значно підвищить ефективність витрачання бюджетних коштів, але й дозволить нам перейти на новий рівень у спілкуванні з європейськими партнерами", - зазначив Тігіпко.

Він підкреслив важливість дотримання затвердженого плану першочергових заходів, спрямованих на європейську інтеграцію.

"Лише проведення ліберальних реформ та системна робота над змінами законодавства здатні реально просунути Україну на шляху євроінтеграції", - вважає віце-прем'єр.

Під час засідання були розглянуті перспективи подальшого співробітництва між Україною та ЄС в енергетичній галузі та питання всеохоплюючої інституційної розбудови.

Особливу увагу Тігіпко приділив питанню можливості урахування інтересів України при формуванні бюджету ЄС на 2014-2018 роки.

Він також відзначив важливість тісної співпраці уряду з громадськими організаціями.

"Думка громадськості обов'язково має бути врахована при роботі над документами, які визначатимуть нашу співпрацю з Євросоюзом", - зауважив урядовець.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування