Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На вихідних в Криму аншлаг: Путін, Янукович, Кирил, Лужков і байкери

П'ятниця, 23 липня 2010, 10:54

Президент Віктор Янукович зустрінеться з патріархом Кирилом і прем'єром Росії Володимиром Путіним у кримській резиденції "Мухалатка".

Про це Сегодня сказали в прес-службі президента.

Також, за інформацією газети, не виключено, що Янукович разом з патріархом Кирилом відвідає Фороську церкву Воскресіння Христова.

У свою чергу Путін, за інформацією Генконсульства РФ у Криму, повертається до Москви ввечері 24 липня.

Однак, прем'єр Росії може змінити плани і відвідати байк-шоу під Севастополем.

Газета також пише, що в ці два дні рух на трасі Севастополь-Форос буде ускладнено через проїзду охоронюваних кортежів.

Щодо забезпечення безпеки VIP-персон та громадського порядку в Севастополі вже вжиті особливі заходи із залученням 300 українських міліціонерів і 1700 військовослужбовців ЧФ РФ.

"Оперативники СБУ і ФСБ чекають провокацій ультранаціоналістів з обох сторін - українців і росіян", - пише видання.

У ці дні в Севастополі також пройде байк-шоу московського клубу "Нічні вовки", куди їдуть більше трьох тисяч мотоциклістів з різних країн Європи.

Головний організатор зльоту Олександр Залдостанов планував, що колона мотоциклістів промчить о 13.00 24 липня через центр Севастополя до місця основних подій біля гори Гасфорт.

Але влада міста цю ідею не оцінила, оскільки того ж дня у Севастополі чекають делегацію уряду Москви з Юрієм Лужковим, і проїзд кортежу Путіна по тій же трасі М-18 в резиденцію президента України створює загрозу серйозних пробок.

У результаті вирішили, що потік мотоциклістів розділиться на три колони - по місту в центр проїдуть тільки 300 мотоциклів, решта - по об'їзній дорозі на Сапун-гору.

Як відомо, 25 липня у Криму святкуватимуть також День ВМФ Росії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування