Соратники Тимошенко вимагають від Януковича втихомирити Печерський суд

П'ятниця, 23 липня 2010, 16:34

Київська обласна партійна організація "Батьківщина" вимагає від президента Віктора Януковича зупинити втручання Печерського районного суду Києва у внутрішні справи політичної партії.

Про це йдеться у відкритому зверненні партії, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Печерський районний суд, утручаючись у внутріпартійні справи, намагається відсторонити Київську обласну партійну організацію "Батьківщина" від виборчої гонки-2010. І ця ситуація - повсюдна", - відзначають однопартійці Юлії Тимошенко.

"У Печерському райсуді Києва реалізовують відпрацьовану схему по зняттю з виборчого процесу однієї з найбільших і впливових політичних сил. Першим кроком стало безпідставне і незаконне відсторонення від виборчої гонки Львівської обласної партійної організації "Батьківщина". Тепер взялися і за Київську обласну "Батьківщину", - відзначається в зверненні.

У документі також відзначається, що "Батьківщина" не припинить підготовку до місцевих виборів.

"Хочемо попередити: 20 000 членів Київської обласної партійної організації "Батьківщина" не будуть сидіти, склавши руки. Ми не припинимо підготовку до виборів. Ніякі протиправні рішення суду не зламають нас", - говориться в документі.

"Батьківщина" також вимагає не перешкоджати реєстрації змін керівного складу Київської обласної партійної організації партії в обласному управлінні юстиції і зупинити правову і судову сваволю, що відбувається в Україні, а саме - у Печерському районному суді Києва.

"Ми жадаємо від Вас зупинити політичний і судовий безлад, що приведе до узурпації влади не тільки в одному регіоні, але і у всій країні. Ми вимагаємо від Вас зупинити незаконні дії Печерського суду, що приймає рішення всупереч чинному законодавству і Конституції", - підкреслюється в зверненні.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування