У БЮТ винайшли ще один підвид "тушок" – "Павліки Морозови"

Вівторок, 27 липня 2010, 07:55

У БЮТ вважають, що за спробою усунути київську "Батьківщину" від місцевих виборів стоїть губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк і Партія регіонів.

Про це в інтерв'ю Радіо Свобода сказав БЮТівець Костянтин Бондарєв.

За його словами, рішення призупинити юридичні зміни в партії, зокрема у розділі про призначення нового голови Київської обласної організації, суд ухвалив у відповідь на позов колишнього голови Київської облорганізації "Батьківщини" Володимира Майбоженка.

За словами Бондарєва, колишній голова "спочатку спокійно сприйняв своє звільнення, а вже пізніше подав до суду".

Бондарєв називає Майбоженка зрадником і припускає, що за всіма цими кроками стоять Присяжнюк і Партія регіонів.

"У нас були тушки, потім тушканчики (у місцевих радах), а тепер у нас є новий вид - Павліки Морозови. За "банку варення чи коробку печива" людина пише заяву, яку я вважаю, навіть власноручно не писала взагалі, а просто підписала, а потім її понесли до суду", - заявив він.

Бондарєв вважає, що внутрішньопартійні проблеми повинні вирішуватися на партійних конференціях, а не в судах.

Водночас ц Центральній виборчій комісії не беруться коментувати ситуацію з Київською обласною організацією "Батьківщини", а також умови, за яких партія може бути усунена від місцевих виборів.

"Не хочу це коментувати. Досі ще ніхто не бачив офіційного тексту нового закону про місцеві вибори, і ми зараз будемо просто гадати пальцем в небо. Треба буде відштовхуватись вже від готового документу", - сказав заступник голови ЦВК Андрій Магера.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування