Жванія наполегливо хоче випхати комуністів з коаліції

Вівторок, 27 липня 2010, 17:07
Компартія має оголосити про свій вихід з коаліції.

Про це йдеться в заяві прес-служби депутатської групи Давида Жванії "Право вибору", яка заявила про намір увійти в коаліцію.

"Висловлювання лідера Компартії, яка входить до складу діючої парламентської коаліції, свідчать про одне: КПУ - політичний хамелеон", - зазначили депутати.

"Неозброєним оком видно, що марксистсько-ленінські принципи, носіями яких вважають себе члени КПУ, несумісні з ліберальною за суттю коаліцією у Верховній Раді", - заявила прес-служба.

"Представники депутатської групи неодноразово наголошували, що "червоні" у Верховній Раді гальмують будь-які структурні реформи, які сьогодні так необхідні країні", - йдеться у повідомленні.

"Якщо комуністи заявляють, що вони незгодні з рішеннями влади, з конкретними діями прем'єра Азарова та президента Януковича, то мають нарешті зняти маски і чесно оголосити про свій вихід з парламентської більшості, а не вдаватися до дешевих трюків і банального шантажу", - наголосили у депутатській групі.

Прес-служба зазначила, що поведінку КПУ можна охарактеризувати прислів'ям: "Хочеться і рибку з'їсти, і кісточкою не вдавитися".

Як відомо, раніше лідер Компартії Петро Симоненко заявив, що Компартія є справжньою політичною опозицією і розкритикував рішення Кабміну про підвищення тарифів на газ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування