Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник міністра ходить по МВС з охороною - НУНС

Вівторок, 27 липня 2010, 18:11
Ідея міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова скоротити до кінця року на 50% керівництво МВС є "неадекватною".

Про це заявив депутат від НУНС Геннадій Москаль, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Ідеї міністра Могильова абсолютно неадекватні, про його "новації" серед особового складу МВС вже ходять анекдоти. Як можна на 50% скоротити керівництво міністерства?", - запитав він.

"Тоді потрібно наполовину скоротити кількість областей в Україні, тому що в кожній області є облуправління внутрішніх справ, яке очолює керівник. А в міністерстві кого скоротити? Начальника УБОЗу чи департаменту карного розшуку?", - сказав Москаль.

"Але можу дати пораду міністру Могильову щодо скорочення. По-перше, йому треба скоротити свого радника Нестеренка, який сидить в Криму, має там особистий кабінет, отримує зарплату, але займається не роботою, а вирішенням побутових проблем Могильова", - зазначив депутат.

"Потім можна скоротити заступника міністра по тилу Ворону, якому тільки 28 років, а він навіть по території міністерства ходить з особистою охороною", - заявив Москаль.

За словами депутата, "все міністерство з цього сміється".

"Якщо вже заступнику міністра на території МВС так небезпечно знаходитись, то які ж тоді жахи відбувається на решті території України? Це що, у нас такий високий рівень злочинності, що простим людям в селі вже треба з сокирою під подушкою спати?", - сказав він.

"А ще порада Могильову - скоротити кількість генеральських посад вдвічі. Це був би дійсно вагомий вклад в реформу МВС, тому що скоро вже працювати не буде кому, бо у міністерстві будуть одні генерали", - наголосив Москаль.

Депутат також зазначив, що Могильов зараз перебуває у відпустці, хоча за українським законодавством відпустка дається тільки після того, як людина пропрацювала на посаді не менше 11 місяців.

"Після цих заяв пан Могильов мені не цікавий, він більше цікавий для послідовників теорії професора Ломброзо", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування