Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Арфуш: Дружину Медведчука вдалося звільнити лише нещодавно

П'ятниця, 30 липня 2010, 14:07

Заступник президента НТКУ Валід Арфуш вважає, що на Першому національному працює багато зайвих людей.

Про це він сказав в інтерв'ю Уніан.

"Вважаю, що канал, який називається Перший національний, - це обличчя країни.

Ті люди, які давно там працюють і пуття з них мало, повинні самі звільнитися з почуття патріотизму. Там працює величезна маса людей, роботи яких ми взагалі не бачимо!", - заявив Арфуш.

"Буває навіть, коли людина вже давно не працює, але ще оформлена. Наприклад, Оксана Марченко (дружина Віктора Медведчука) вже давно не працює на каналі, але донедавна ще рахувалася там", - додав він.

На питання, що йому вдалося зробити за ті декілька місяців, які він обіймає посаду заступника президента НТКУ, Арфуш відповів:

"Уже багато чого вдалося... Насамперед я намагався облаштувати свій побут. Переробив собі кабінет, за свій рахунок, звісно. У час, коли ми пишемо з вами інтерв'ю, ідуть зйомки "нового одягу" каналу ("перебивки")".

"Крім того, я відповідаю в роботі каналу за міжнародний і музичний напрямок. За час роботи я встиг підготувати чотири різні телевізійні передачі, які виходитимуть, знову ж таки, з 25 серпня", - додав він.

Так, за словами Арфуша, Перший національних запустить програму "Національна двадцятка", яка транслюватиме кожного тижня "найкращі українські пісні".

"Зйомки передачі проходитимуть у прозорому автобусі, який ми замовили у Львові на ЛАЗі. Я домовився з директором заводу, що він подарує каналу цей автобус. Це я теж вважаю одним з маленьких досягнень. Це буде автобус-студія, він їздитиме по місту. Хочу, щоб "Двадцятка" була як у давні добрі часи, аби виконавці сиділи й розуміли, де їхнє місце на цьому тижні", - сказав він.

"Третє - програма, у яку ми теж багато вкладаємо зусиль - "Зірковий ранок". Це про шоу-бізнес. Там буде п'ять чи шість рубрик: події тижня, інтерв'ю тижня", - додав Арфуш.

Ще одним своїм досягненням він назвав щотижневу програму, присвячену "Євробаченню", що виходитиме з 5 вересня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування