Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З наближенням виборів Омельченко теж згадав, що у нього є партія

Вівторок, 10 серпня 2010, 09:29
Депутат від НУНС Олександр Омельченко та Асоціація міст України вирішили відновити діяльність партії "Єдність" для участі у місцевих виборах 31 жовтня.

Про це розповів віце-президент АМУ Мирослав Пітцик, пише Комерсант-Україна.

За його словами, "Єдність" веде переговори з безпартійними мерами міст про їх висунення на виборах 31 жовтня.

"Я говорив з Олександром Олександровичем (Омельченком) про те, що в кінці серпня партія проведе засідання політради, на якому буде ухвалено рішення про участь у виборах. Після цього районні та міські парторганізації зможуть формувати списки кандидатів у депутати та на посади міських голів", - розповів Пітцик.

"Багато мерів, особливо на заході України, хочуть висуватися від "Єдності". Виявили бажання зробити це мери Львова, Чернівців і Тернополя. З голів малих міст - майже всі в Київській області", - додав він.

Мер Тернополя Роман Заставний підтвердив, що йому пропонували балотуватися від партії "Єдність".

"Але зараз для мене це неактуально - я не прийняв рішення про участь у виборах. Я хочу зрозуміти, куди рухається держава, і тільки після цього вирішувати. Думаю, час у мене є", - заявив він.

У свою чергу мер Львова Андрій Садовий сказав, що "всім вдячний за пропозиції", але рішення буде приймати після 10 вересня.

"У нас була розмова з "Єдністю". Вони мені зробили пропозицію. Я відповів, що це дуже цікаво, але є й інші. Я з радістю прийму підтримку, але відповідь на питання, хто мене буде висувати, з'явиться у певні терміни", - сказав він.

Як відомо, у серпні 2007 року Омельченко склав з себе повноваження голови "Єдності" для участі у позачергових виборах до Верховної Ради, куди він був обраний як безпартійний за списками блоку "Наша Україна-Народна самооборона".

У 2010 році Омельченко увійшов до парламентської коаліції і вступив до лояльної більшості депутатської групи "Право вибору".

Про повторне обрання Омельченка головою "Єдності" стало відомо з повідомлення прес-служби Міністерства юстиції в кінці минулого тижня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування