Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Паламар із Запоріжжя стверджує, що писав явку з повинною під тиском

Четвер, 12 серпня 2010, 17:06
Паламар, обвинувачений у вибуху храму в Запоріжжі, зізнався, що писав явку з повинною під моральним і фізичним тиском слідства.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" заявила адвокат паламаря Євгена Федорченка Лариса Шевчук.

За її словами, вона не могла отримати дозвіл слідства на зустріч зі своїм підзахисним і вперше поговорити з ним змогла тільки в середу ввечері.

"Я побачила пригнічену людину, яка плаче. Він погано себе почував, скаржився на серце і головний біль, просив про допомогу", - розповіла адвокат.

За словами Шевчук, хлопець стверджував, що до вибуху в церкві не має ніякого відношення.

"Сказав, що відвідував храм з раннього дитинства і дуже любить церковну громаду, людей і Бога, тому не міг нікому нашкодити. Але явку з повинною справді написав. Нібито, у нього не було іншого виходу: не міг витримати морального та фізичного болю", - йдеться у повідомленні.

Захисник Федорченка звернулася до Запорізького апеляційного суду з проханням про зміну запобіжного заходу для нього за станом здоров'я. Судове засідання мало відбутися у п'ятницю, 13 серпня.

Як відомо, в МВС заявляють, що з чотирьох затриманих за підозрою в організації вибуху в храмі в Запоріжжі, трьом вже пред'явлені звинувачення і вони заарештовані.

Заступник глави МВС Леонід Зима спростував інформацію про те, що з підозрюваних у цій справі "вибивали свідчення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...