Президент хоче фінансувати Крим з держбюджету

Четвер, 12 серпня 2010, 18:38
Президент Віктор Янукович доручив передбачити у проекті держбюджету на 2011 рік видатки на фінансування Держпрограми соціально-економічного розвитку Криму до 2017 року.

Відповідне доручення він дав прем'єру Миколі Азарову та главі Кабміну Криму Василю Джарти за підсумками робочої поїздки до Криму, повідомляє прес-служба президента.

Також Янукович наказав передбачити в держбюджеті на 2011 рік 107 мільйонів гривень на будівництво приміського залізничного транспортного вузла у Сімферополі та 110 мільйонів гривень на будівництво транспортної розв'язки цього комплексу.

Доручено також визначити джерела фінансування робіт з будівництва ділянки об'їзної дороги у Сімферополі між Євпаторійською та Миколаївською трасами протяжністю 7,3 км та забезпечити завершення робіт; забезпечити за рахунок коштів держбюджету фінансування та виконання робіт з будівництва ділянки об'їзної дороги.

Президент також доручив профінансувати за рахунок коштів держбюджету фінансування та виконання робіт з реконструкції трас Сімферополь - Ульянівка, Сімферополь - Керч, Сімферополь - Новомосковськ та обходу міста Керчі.

Главі уряду також доручено до 1 вересня передбачити цільову субвенцію з держбюджету на 2010 рік бюджету Криму для оплати витрат на заповнення Міжгірного водосховища.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування