Могильов схвалює відеостеження за гаїшниками і водіями

Понеділок, 16 серпня 2010, 16:11
МВС двома руками "за" практику відеофіксації дій співробітників міліції, коли йдеться про порушення правоохоронцями службових та етико-моральних норм.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, коментуючи ситуацію навколо випадків некоректної поведінки співробітників ДАІ, повідомляє прес-служба відомства.

"Ці матеріали надалі будуть використовуватися для проведення ретельної перевірки за кожним негативним випадком. В той же час міністр наголосив на необхідності аналогічної відеофіксації і з боку представників міліції", - зазначається в повідомленні.

На думку міністра, насамперед обладнання відеорегістраторами потребують автомобілі Державтоінспекції, аби зневилювати можливість провокацій чи просто підтасовки відеоматеріалів з боку недобросовісних водіїв.

Як повідомляє МВС, останнім часом сталося декілька випадків, коли відеоматеріали про некоректну поведінку працівників Державтоінспекції розміщувалися  в мережі Інтернет.

За вказівкою Могильова всі вони стали предметом вивчення та подальших дисциплінарних висновків по відношенню до працівників ДАІ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News