Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кримські депутати масово біжать до Регіонів

Понеділок, 16 серпня 2010, 17:30
Рада кримського депутатського об'єднання "Блок Куніцина" вирішила об'єднатися з Партією регіонів.

Відповідне звернення рада направила на ім'я лідера Кримської республіканської організації Партії регіонів Василя Джарти, повідомляє "Обком".

Як наголошується у зверненні, рада "Блоку Куніцина" повністю розділяє внутрішню і зовнішню політику президента Віктора Януковича і його команди в центрі і на місцях.

"Ми вважаємо, що нинішній курс керівництва країни вимагає подальшого закріплення і підтримки всіх розсудливих політичних сил у центрі та регіонах в ході майбутніх виборів до місцевих рад", - йдеться в документі.

У раді зазначають, що рішення про об'єднання було прийнято "тверезо оцінюючи ситуацію, що склалася в Україні і Криму суспільно-політичну та соціально-економічну ситуацію, а також зберігаючи вірність своїм політичним традиціям і численним кримським прихильникам".

Автори звернення повідомляють, що мають намір завершити об'єднавчий процес з Партією регіонів під час загальнокримського форуму прихильників "Блоку Куніцина", який відбудеться в Сімферополі на початку вересня поточного року.

У раді пропонують Джарти узгодити всі необхідні політичні, організаційні та процедурні питання об'єднавчого процесу.

Раніше декілька кримських депутатів і чиновників, що представляють "Блок Куніцина", влилися в ряди Партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування